Maansiirtolavat

Maansiirtolavat ja vaihtolavat kuorma-autoihin Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy:ltä. Teemme myös vaihtolavarunkoja ja niihin liittyviä osia. Maansiirtolavat ovat kuuluneet yrityksemme valikoimaan vuodesta 2013, jolloin hitsasimme ensimmäiset lavat käsin. Vuonna 2014 hankimme hitsausrobotin lavanvalmistukseen. Tällä hetkellä hitsaamme kaikki valmistamamme lavat hitsausrobotilla.

Maansiirtolavat ja vaihtolavat monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Maansiirtolavat ja vaihtolavat kuorma-autoihinVaihtolavoja käytetään rakennusjätteen, metalliromun ja vastaavien tuotteiden kuljetukseen. Vaihtolavarunkoja käytetään mm. konelavoina. Maansiirtolavoja käytetään jätemaan, soran, asfaltin sekä lumen kuljetukseen.

Ensimmäisen lavan toimitimme suomalaiselle kuorma-autotehtaalle. Tämän jälkeen olemme toimittaneet lavoja sekä päällirakentajille että yksityisille kuorma-autoilijoille. Toimitamme lavoja myös Ruotsiin.

Suunnittelemme lavat SolidWorks-suunnitteluohjelmalla. Lavat valmistetaan nykyaikaisilla valmistusmenetelmillä: levyt leikataan laserilla ja särmätään NC-ohjelmoidulla särmäyspuristimella. Hitsausrobotti hitsaa lavat, jonka jälkeen ne maalataan maalauslinjassa. Tuotantomenetelmämme takaa mittatarkan ja laadukkaan lavan.

Lavojen sarjavalmistuksen ansiosta olemme kustannustehokas valmistaja. Dokumentoimme lavojen valmistuksen ja pystymme tarvittaessa toimittamaan vioituneen osan tilalle uuden vastaavan. Toimitamme myös varaosia kuluvien osien tilalle, kuten rullakoiden pyöriä ja akseleita.

Kestävät teräksiset maansiirtolavat

Lavojen pohjalevy, sivulevyt, etulaita ja perälautalevyt tehdään RAEX/HARDOX 450 -kulutusteräksestä. Muut osat tehdään OPTIM 650 -rakenneteräksestä. Sivulevyt voidaan valmistaa sileänä, särmättynä tai tolpilla varustettuna. Asennamme teräksiset, ruostumattomasta teräksestä tai komposiittimateriaalista tehdyt lämpölevyt lavaan. Valmistamme myös tarvittaessa perälaudan alumiinista. Valmistamamme maansiirtolavat ovat keveitä, mutta kuitenkin kestäviä.

Lisäosat mittatilauksesta

Valmistamme sekä auton että perävaunun lavoja mittatilauksesta. Lavat valmistetaan asiakkaan toivomusten mukaan mitoitettuna ja varusteltuna. Lisävarusteina on saatavilla mm. korkea tai matala sermi, vibra. Teemme myös päällirakentamisen ja siihen tarvittavat osat: mm. apurungot, kipin osat sekä koukkulavalaitteet. Päällirakentamisessa käytämme ainoastaan tunnettuja valmistajia mm. Wipron, Nordhydraulicsin tai Parkerin komponentteja.

Joustava tuotanto takaa nopeat toimitukset

Oman tuotekehityksen ja tuotannon ansiosta teemme kaikki työvaiheet itse. Pystymme valmistamaan lavat nopealla toimitusajalla joustavasti. CE-merkityt lavat on valmistettu autonvalmistajan pääliirakenneohjeita noudattaen.

Tilaa maansiirtolavat Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy:ltä

Ota yhteyttä!