Metallin laserleikkaus

Metallin laserleikkaus toteutetaan laadukkaalla kalustolla. Tyypillinen tuotteemme on joko laserleikattu tuote tai jatkojalostettu tuote kokoonpanoihin.

Valmistamiemme lasertuotteiden koko on tulitikusta kuorma-auton lavaan ja kaikkea siltä väliltä. Tuotteitamme käytetään sekä kotimaassa että ulkomailla auto- ja koneenrakennusteollisuudessa, lastinkäsittelylaiteissa, teollisuusvaihteissa sekä laivoissa.

Metallin laserleikkaus - suunnittelupalvelu

Oma tuotekehitystiimimme suunnittelee tarvittaessa myös hitsattavan lasertuotteen. Oikein suunniteltuna laserleikkaus mahdollistaa kokoonpanotyön ja -hitsaukset kokonaan ilman hitsausjigejä.

Ota yhteyttä »

Kaikki laserleikkaamamme tuotteet voidaan jatkojalostaa

Teemme tarvittaessa tuotteet valmiiksi asti. Palveluihimme kuuluu metallin laserleikkaus, sekä tarvittaessa myös särmäys, hitsaus, koneistus ja pintakäsittely sekä pulveri- ja märkämaalaus.

Laadukas konekanta mahdollistaa tarkat leikkaukset

Käytössämme on kaksi laserlaitetta vaativiin lasertöihin:

  • Platino CP4000: teho 4 KW
  • Bystronic 3500: teho on 3,5 KW

Kalustomme ansiosta metallin ja teräksen laserleikkaus onnistuu laadukkaasti ja tarkasti levypaksuuden ollessa 0,5-20 mm. Yleisin käyttämämme levykoko on 3000 x 1500 mm. Hankimme myös asiakkaan toiveiden mukaista teräslaatua laserleikkaukseen.

  • Ruostumaton ja haponkestävä teräslevy: maksimivahvuus 12 mm
  • Alumiini: maksimivahvuus 8mm

Ohuet teräslevyt (1-2 mm) voimme leikata myös levytyökeskuksessa, joka soveltuu erityisesti paljon reikiä vaativiin levyihin.

Metallin laserleikkaus laadukkaasta teräksestä

Käytämme ainoastaan tunnettujen valmistajien levyjä (mm. SSAB). Meillä on teräslevyistämme materiaalitodistukset ja pystymme tarvittaessa jäljittämään valmistamamme tuotteen tuotantoketjun aina raaka-aineeseen asti. Teräslevymme ovat tasalaatuista levyä, joiden muokattavuus on hyvä.

Laatujärjestelmämme pohjautuu standardiin SFS-EN ISO 9001 ja ympäristölaatujärjestelmä standardiin ISO 14001.

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani metallin laserleikkauksiin

Kun metallin laserleikkaus tehdään mahdollisimman laadukkaasti säästyy kustannuksia ja aikaa, koska jälkityövaiheita ei välttämättä tarvita. Aihioiden leikkauksen yhteydessä tuotteet voidaan merkata esim. hitsausta varten.

Prototuotteet ja pienet sarjat ovat kustannustehokkaita tehdä laserleikkeenä, koska laserleikkauksessa ei ole työkalukustannuksia. Lisäksi asetus- ja ohjelmointikustannukset ovat pienet. Myös muutoskustannukset aikaisemmin tehtyihin tuotteisiin ovat pienet.

Koska laserleikkauksessa on pienet lämpövaikutukset, leikatut tuotteet ovat tasalaatuisia, suoria ja mittatarkkoja. Tämä helpottaa valmistusta jatkovaiheissa, kuten särmäyksessä ja hitsauksessa.

Ei ylimääräisiä kuljetuksia

Meiltä on helppo tilata sekä laserilla leikattavat osat että jatkojalostus, koska kaikki työvaiheet hoidetaan saman katon alla ilman ylimääräisiä kuljetuksia työvaiheiden välillä.

Nopeat toimitukset ja automaattivarasto

Käyttämämme teräslevyt on varastoitu automaattivarastoon, joten pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti - jopa muutamassa päivässä.

Kiinnostaako metallin laserleikkaus? Ota yhteyttä

Soita tai lähetä tarjouspyyntö. Ota yhteyttä »