Mig ja Tig hitsaus

Mig ja Tig hitsaukset onnistuvat pitkällä kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla Hitsaus- ja Rakennustyö Aholta. Pääasiallinen hitsaustapamme on Mig/Tig-hitsaus. Materiaaleja, joita pääosin hitsaamme, ovat normaali musta teräs sekä kovemmat teräkset ja kromimolybteeni seokset, Rst, Hst sekä alumiini.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mig ja Tig hitsaus erilaisille ainepaksuuksille

Mig ja Tig hitsaus eri materiaaleille - Hitsaus- ja rakennustyö Aho

Ainepaksuudet liikkuvat 1 ja 50 mm välillä, mutta puhtaasti alihankintakonepajana hitsaamme tarvittaessa paksumpiakin aineita. Hitsaus tapahtuu useimmiten käsin, mutta meillä on myös kaksi hitsausrobottia. Pienempi yksikkö on varustettu grillipöydällä ja noin kaksi tonnia kantavalla kaksoisakselipöydällä, jolla hitsaaminen ja kappaleen kääntäminen onnistuvat samanaikaisesti.

Suuremmalla robotilla hitsaamme pääosin kuorma-autolavoja täysautomaattisesti. Hitsausjälki ja nopeus ovat tällöin ylivertaisia käsihitsaukseen nähden.

Hitsausrobotti liikkuu noin kaksitoista metriä pitkässä kiskossa, jolloin myös muiden pitkien kappaleiden hitsaaminen on mahdollista. Kuten pienemmässä robotissa, niin tässäkin on kaksoisakseli pöytä, mutta sen käsittelykyky on noin 4,5 tonnia.

Muita materiaaleja, kuten kromoja hitsatessa suoritamme tarvittaessa myös liitosten ultraääni- ja magnaflux-tarkistukset.

Meillä on myös pitkä kokemus ohuiden materiaalien hitsauksesta ja käsittelystä. Hitsattuun rakenteeseen liittyvistä osista pystymme valmistamaan suurimman osan itse. Pystymme lisäksi toteuttamaan myös koneistukset, koska meillä on oma koneistamo.

Kappaleiden jatkojalostus saman katon alta

Hitsauksen ympärille meillä on rakentunut kaikki konepajan muut toiminnot ja pystymme maalaamaan lopputuotteen joko pulveri- tai märkämaalauksella.

Asiakkaamme arvostavat koko tuotantoketjun hallintaa ja sitä, että toimituksena on valmis lopputuote.

Suurimmat tekemämme kappaleet ovat painaneet noin 25 tonnia, mutta vastaavasti ohutlevyosissa paino voi olla vain satoja grammoja.

Tilaa Mig ja Tig hitsaus meiltä!

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho hoitaa Mig ja Tig hitsaukset kokemuksella. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!