Ohutlevytyöt kokeneelta konepajalta

Ohutlevytyöt ja ohutlevytuotteet Hitsaus- ja Rakennustyö Aholta kaikkiin tarpeisiin. Tyypillisimmät ainevahvuudet projekteissamme ovat 1-2mm välillä. Käytössämme on Fin-Powerin levytyökeskus ja kaksi laseria. Näillä laitteilla pystymme tekemään ohutlevytyöt ja kappalevalmistukset erittäin kustannustehokkaasti.

Teemme normaalin mustan teräksen lisäksi tuotteita alumiinista ja ruostumattomasta- ja haponkestävästä teräksestä.

Ohutlevytyöt ja jatkojalostus samassa osoitteessa tuovat säästöjä

Ohutlevytyöt nykyaikaisella laitteistolla

Meillä on täydellinen jatkojalostusketju kappaleen muotoon leikkaamisen jälkeen. Kappaleiden särmäykset ja hitsaukset onnistuvat samoissa tiloissa. Omassa pulveri- tai märkämaalaamossa ohutlevytuote saa lopullisen pintakäsittelynsä.

Tämä on asiakkaan näkökulmasta tärkeää, koska usein ohutlevytuotteet ovat suhteellisen yksinkertaisia, eikä hintataso useinkaan kestä maalausta toisessa yksikössä.

Vaativimmissa ohutlevytöissä meillä on tukena oma koneistamo ja muut konepajaan kuuluvat osastot.

Tarkka suunnittelu ennen valmistusta

Suunnitteluun ja piirtämiseen käytämme Solid-works 3D-suunnitteluohjelmaa, jolla pystytään saattamaan kuvat muotoon, jolla poltto tai leikkaus onnistuu.

Lisäksi 3D-suunnitteluohjelmalla voidaan simuloida sitä, kuinka tuote käyttäytyy särmäyksessä, jolloin esimerkiksi nähdään mikäli kantit ”törmäävät” tuotteen särmäysvaiheessa. Tarvittaessa teemme vielä muutoksia kuviin ja yhdessä asiakkaan vaatimusten pohjalta piirrämme uusiakin tarpeen mukaan.

Laatumme puolesta puhuvat tyytyväiset asiakkaamme

Asiakkainamme on paljon suomalaisia suuryhtiöitä, jotka ovat olleet tyytyväisiä kokonaisvaltaiseen toimitukseen ja laadukkaaseen lopputuotteeseen.

Ohutlevytuotteiden osalta olemme kasvattamassa tuotantoamme ja etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, joilla on tarve laadukkaisiin ohutlevytuotteisiin. Tutustu asiakkaisiimme »

Tilaa ohutlevytyöt Hitsaus- ja Rakennustyö Aholta

Kysy lisää »